Τάκης Γιαννούτσος: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα για την χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο»

Τάκης Γιαννούτσος

"Ακούσαμε τα τραγούδια και μας ζητήθηκε να τα βαθμολογήσουμε με βάση αυτό που ακούσαμε από το 0 μέχρι το 10. Σε γενικές γραμμές δεν μας άρεσε και πολύ το συγκεκριμένο".

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Τάκης Γιαννούτσος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στο σκηνικό που προέκυψε πέρσι με τη χαμηλή βαθμολογία που έβαλε στη Eurovision η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στο τραγούδι της Κύπρου.

«Ακούσαμε τα τραγούδια και μας ζητήθηκε να τα βαθμολογήσουμε με βάση αυτό που ακούσαμε από το 0 μέχρι το 10. Σε γενικές γραμμές δεν μας άρεσε και πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι και του βάλαμε χαμηλή βαθμολογία», δηλώνει ο Τάκης Γιαννούτσος.

«Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε από την επιτροπή 10 η Κύπρος. Για να σου απαντήσω ειλικρινά, αν μας είχαν πει από την αρχή ότι εμάς επέλεξε η EBU για την επιτροπή αλλά πρέπει να βάλουμε στην Κύπρο 10, θα τους έλεγα ότι δεν θα ήθελα να είμαι στην επιτροπή», επισημαίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Αν είναι έτσι, δώσε μου το χαρτάκι να πάω να το ρίξω κατευθείαν. Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα, τους γνωστούς «ψόφους» και τα λοιπά», παραδέχεται ο Τάκης Γιαννούτσος για το περιστατικό στη Eurovision.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάκης Γιαννούτσος εξομολογείται μεταξύ σοβαρού και αστείου πως συχνά στο τηλέφωνο τον περνάνε για γυναίκα, ενώ αναφέρεται και στο τέλος της εκπομπής του στην ΕΡΤ μαζί με τον Θοδωρή Βαμβακούση.