Τάκης Χρυσικάκος: «Είμαι δύσκολος άνθρωπος και αν θα είχα παντρευτεί…»

Τάκης Χρυσικάκος

« 100-200 άτομα κάτω από το σπίτι να φωνάζουνε για να βγω στο μπαλκόνι απλά να με δουν».

Ο Τάκης Χρυσικάκος μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» για την εποχή της μεγάλης δημοφιλίας, αλλά και της συνειδητοποίησης του εφήμερου χαρακτήρα της. «Εκείνη την εποχή ήμουν νέος. Δημοφιλής πολύ στην τηλεόραση. Τα σίριαλ τότε στα δύο κρατικά κανάλια κυριαρχούσαν κατά κάποιο τρόπο. Πολύ σύντομα συνειδητοποίησα το εφήμερο, ιδιαίτερα της τηλεόρασης. Το κατάλαβα και γλίτωσα.

Τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης, της μεγάλης δημοφιλίας, που μαζευόταν κόσμος κάτω από το σπίτι μου και γινόταν ο κακός χαμός. 100-200 άτομα κάτω από το σπίτι να φωνάζουνε για να βγω στο μπαλκόνι απλά να με δουν. Κάποιες γυναίκες να λιποθυμάνε. Δεν υπάρχουν σήμερα οι αναλογίες οι αντίστοιχες. Τότε στην αρχή αρχή σαν νέος κι εγώ «την είδα», ψωνίστηκα λίγο. Η συνειδητοποίηση ήρθε μια μέρα στην Ύδρα. Ήμουν καλεσμένος με τη Μελίνα Μερκούρη, τον Ντασέν και μια μεγάλη παρέα. Δημιουργήθηκε μια τεράστια ουρά για αυτόγραφα. Νόμιζα ήταν για την Μελίνα. Δεν ήταν για τη Μελίνα, ήταν για εμένα. Αυτή ήταν η στιγμή της συνειδητοποίησης και είπα πως αυτό θα κρατήσει όσο κρατάει αυτό το σίριαλ. Δίπλα σου είναι ένας μύθος και εσύ δεν είσαι τίποτα», ανέφερε ο ηθοποιός που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σκέψεις του γύρω από το θάνατο, αλλά και το γεγονός πως ο ίδιος δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά:

«Δεν φοβάμαι το τέλος. Αυτό που θέλω είναι να είμαι υγιής και να είμαι στη σκηνή μέχρι το τέλος της ζωής μου.

Δεν έτυχε να παντρευτώ. Έχω ζήσει με κάποιες γυναίκες και έχω πάρει αυτό που ήθελα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος, το παραδέχομαι, και αν είχα παντρευτεί, θα είχα χωρίσει και δεν το θέλω. Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν θα ήθελα να χωρίσω. Αν είχα ένα παιδί θα πίεζα πάρα πολύ τον εαυτό μου και δεν θα χώριζα ποτέ.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!