Τάκης Χρυσικάκος: «Από τα λεφτά που έπαιρνα μου περίσσευαν για να πάρω μόνο ένα σουβλάκι»

Τάκης Χρυσικάκος

"Και οι απώλειες και οι αρρώστιες που πέρασα στη ζωή μου λες και συνέβησαν για να γίνω καλύτερος", εξομολογείται ο Τάκης Χρυσικάκος.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Τάκης Χρυσικάκος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και την περίοδο που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη.

«Είχα πολλές οικονομικές δυσκολίες, γιατί τις περισσότερες φορές δεν έκανα εκπτώσεις, δεν πήγαινα όπου με ζητούσαν. Κάποτε έπαιζα στο θέατρο κι από τα λεφτά που έπαιρνα μου περίσσευαν μόνο για να πάρω ένα σουβλάκι», παραδέχεται ο Τάκης Χρυσικάκος.

«Έζησα συγκλονιστικούς έρωτες με τις ομορφότερες γυναίκες της εποχής. Τι άλλο θέλω; Νιώθω απόλυτη πληρότητα», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Και οι απώλειες και οι αρρώστιες που πέρασα στη ζωή μου, δύο φορές έφτασα κοντά στον θάνατο, λες και συνέβησαν για να γίνω καλύτερος. Παράδοξο είναι αλλά είναι αλήθεια», εξομολογείται ο Τάκης Χρυσικάκος.

Τέλος, ο ηθοποιός μιλά και για την κατάθλιψη που πέρασε σε νεαρή ηλικία.

«Ήμουν πολύ νέος. Δεν είχα τη γνώση να διαχειριστώ τη θλίψη, την απώλεια. Τα κράτησα όλα μέσα μου, τα σκέπαζα κάτω απ’ το χαλί με γλέντια και καταχρήσεις ατελείωτες. Και ήρθε μια μέρα που είχα γύρισμα, πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι και δεν μπορούσα. Δεν μπορούσε να κινηθεί το πόδι και το χέρι μου, έμεινα εκεί», περιγράφει ο Τάκης Χρυσικάκος.

«Πέρα από τη στιγμή την οριακή και πριν, που με έπιαναν οι πανικοί, οι καταθλίψεις, να νομίζω ότι ανοίγει η γη και βρίσκομαι στο κενό και με έτρεχε η ανιψιά μου στα νοσοκομεία… μετά την 6μηνη θεραπεία κατάλαβα ότι δεν πεθαίνει ο άνθρωπος από την κατάθλιψη και ότι πάντα υπάρχει ελπίδα», εξομολογείται ο ηθοποιός στην κάμερα του ΟΡΕΝ.