«Τα τελευταία χρόνια από τα talent shows δεν έχει βγει κάτι που να έχει τη λάμψη που έχει ο Νίνο, ο Κώστας Καραφώτης ή η Καλομοίρα»

Χρύσπα

«Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο κόσμος...»

Η Χρύσπα μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και εκτός από τα σχέδια για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στα talent shows δηλώνοντας πως αν η ίδια ξεκινούσε την καριέρα της θα ήταν θετική στο να πάει σε κάποιο…

«Θα πήγαινα σε talent show, αν δεν ήμουν γνωστή. Θεωρώ ότι τα talent shows ειδικά τον πρώτο καιρό βοηθούσαν πολύ, τώρα πια δεν ξέρω. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αποστραφεί από όλη τη χρυσόσκονη του καλλιτεχνικού κόσμου, έχει άλλα προβλήματα και δεν το έχει σε προτεραιότητα να παρακολουθήσει ένα τέτοιο show. Νιώθω όμως πως τα τελευταία χρόνια από τα talent shows δεν έχει βγει κάτι που να έχει τη λάμψη που έχει ο Νίνο, ο Κώστας Καραφώτης, η Καλομοίρα. Νιώθω ότι δεν υπάρχει αυτή η λάμψη και δεν νομίζω ότι φταίνε οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, όσο ότι το κοινό τα έχει δει και τα έχει ξαναδεί και ίσως θα ήθελε κάτι διαφορετικό σαν πρόταση» ανέφερε η Χρύσπα.