Τα… στρουμφάκια είναι έτοιμα να μπουν στο αεροπλάνο!

Διαβάστε: Τα μπλε ανθρωπάκια πάνε MEGA

Ο λόγος για την καινούργια σειρά που ενέκρινε –επιτέλους!- το MEGA και προσωρινά έχει τον τίτλο «Είναι μακριά ακόμα μπαμπαστρουμφ;». Πρόκειται για μία σουρεαλιστική κωμωδία που το σενάριό της υπογράφει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, που έχει γράψει και το σενάριο της σειράς «Ο άγγελος μου, ο διάβολός μου» που πρόβαλλε παλαιότερα ο ALPHA με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Λουδάρο και τη Μπέττυ Μαγγίρα.  

Στην καινούργια αυτή σειρά του MEGA λοιπόν θα πρωταγωνιστήσουν πολλοί γνωστοί και καλοί ηθοποιοί. Η Γιούλικα Σκαφιδά μετά την άριστη ερμηνεία της στο «Νησί» έρχεται να μας συστηθεί ως εκπαιδεύτρια… πιλότων! Κολλητός της φίλος είναι ο συνάδερφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος και σε ρόλο έκπληξη η σπουδαία Θέμις Μπαζάκα που θα υποδυθεί τη μητέρα της Σκαφιδά. Το υπόλοιπο καστ της σειράς θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες αλλά είναι σίγουρο ότι από το 5ο επεισόδιο και μετά θα εμφανιστεί η Ντορέτα Παπαδημητρίου κάνοντας comeback στο τηλεοπτικό τοπίο και φέρνοντας τα πάνω κάτω στη σχέση Σκαφιδά-Τσιμιτσέλη.

Κι αν αναρωτιέστε τι ρόλο παίζουν τα στρουμφάκια που αναφέρονται στον τίτλο «Είναι μακριά ακόμα μπαμπαστρουμφ;», να εξηγήσουμε ότι πρόκειται όπως είπαμε για μία σουρεαλιστική σειρά στην οποία οι ήρωες δεν μεγαλώνουν και ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Οι χαρακτήρες τους θυμίζουν σε πολλά τα χαριτωμένα μπλε ανθρωπάκια και οι άνθρωποι του MEGA θεωρούν ότι θα γίνουν ιδιαίτερα αγαπητοί από τους τηλεθεατές. Δεν είναι τυχαίο που προσπάθησαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα ώστε η σειρά να βγει στον αέρα. Το βασικότερο δε κόλλημα υπήρχε με το υψηλό κόστος του σεναρίου, καθώς ο σεναριογράφος ήθελε να υπάρχουν πολλά εξωτερικά γυρίσματα και πολλά αεροπλάνα να πετούν σε όλη τη σειρά. Ναι μεν λοιπόν αεροπλάνα θα πετάξουν αλλά σε… περιορισμένο –και λογικό!- αριθμό.  

Τα «στρουμφάκια» (δηλαδή οι ήρωες της σειράς) λοιπόν θα επιβιβαστούν στα αεροπλάνα τους (δηλαδή θα ξεκινήσουν γυρίσματα) το Σεπτέμβριο ώστε η σειρά να κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2012. Κι ελπίζουμε να μην διαψευστούμε αλλά σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει πρόκειται πράγματι να μας απογειώσουν τη διάθεση!

Γρηγόρης Μελάς