Τα πήρε στο Survivor η Χριστίνα Κεφαλά με την Καρολίνα – «Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω»

Survivor

Ένταση με βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Χριστίνα και Καρολίνα στο Survivor!

Μια απρόσμενη έκρηξη παρακολουθήσαμε στο Survivor της Τετάρτης από την Χριστίνα Κεφαλά, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, προς την Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, η παίκτρια των Μπλε θέλησε να χρησιμοποιήσει βαρύ λεξιλόγιο αναγκάζοντας σε δεύτερο χρόνο τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό να διακόψει τη λεκτική μονομαχία.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο την Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά χθες στο συμβάν και συγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρκτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη».

«Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα αυτά» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να βρει την αντίθετη στάση της παίκτριας της κόκκινης ομάδας. «Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

«Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να αναγκάσει την… παραγωγή του Survivor να κλείσει τον ήχο όταν ξεστόμισε την απρεπή λέξη.

Κάτι που βεβαίως η Καρολίνα Καλύβα αρνήθηκε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός επισήμανε πως «παιδιά σας παρακαλώ, όχι τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Δεν ανήκουν εδώ σε αυτό το παιχνίδι».