«Τα πήρε» στο House Of Fame ο Μεταξόπουλος – «Ο κόσμος θα πει τι κάνουν αυτοί εκεί μέσα;»

House Of Fame

"Θα το μαζέψουμε λίγο γιατί είναι ωραίο να νιώθετε χαλαροί αλλά ξεχάσαμε τον λόγο που είμαστε σε αυτόν τον χώρο" ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος στους σπουδαστές του house Of Fame.

Τους σπουδαστές του House Of Fame επισκέφθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος για να τους μιλήσει σχετικά με την πρόοδο τους κι εκεί τους έκανε έντονες παρατηρήσεις για το πως κινούνται μία εβδομάδα τώρα μέσα στο σπίτι.

«Θα δούμε πως είστε στα μαθήματα, ποιος προσέχει και ποιος έχει επαναπαυθεί στις δάφνες του… Θα το μαζέψουμε λίγο γιατί είναι ωραίο να νιώθετε χαλαροί αλλά ξεχάσαμε τον λόγο που είμαστε σε αυτόν τον χώρο. Οι καθηγητές σας δεν είναι χαρούμενοι αλλά πολύ αγχωμένοι. Θέλω να ξέρετε κι ένα άλλο πράγμα για κάποια κακή σας εμφάνιση, είναι κακό και για τον δάσκαλό σας.

Θα πει ο κόσμος τι κάνουν αυτοί εκεί μέσα; Αν εσείς μόνοι σας δεν προστατεύετε τον εαυτό σας, προστατέυστε τους δασκάλους σας. Δεν θα δεχτώ κανείς να εκμεταλλευτεί το δόσιμο που σας κάνουν… Υπάρχει κι ένα χρονικό περιθώριο δίνεις μία, δύο, τρεις ευκαιρίες αλλά αν βλέπεις ότι ο άλλος δεν ανταποκρίνεται και δεν προσπαθεί… Κάποιοι από εσάς δεν έχετε κάνει την παραμικρή πρόοδο την μία εβδομάδα που είμαστε εδώ.»