Τα ‘πήρε η Μάρλεν Γρυντάκη στο MasterChef – Γιατί δεν της άρεσε η επιλογή που έκανε ο Γιώργος Λασκαρίδης;

MasterChef

"Να πάει να φάει καμιά στάκα να στανιάρει κιόλας και μετά να έρθει να μου μιλήσει"

Σε μια ξεχωριστή δοκιμασία, στον περίφημο «τοίχο» του MasterChef, κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι 8 καλύτεροι του διαγωνισμού μαγειρικής το βράδυ της Τετάρτης. Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη, η νέα ομαδική δοκιμασία φαίνεται πως ήρθε για να βοηθήσει αρκετά να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε αυτήν, δύο ομάδες θα χρειαστεί να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία και η κάθε μια καλείται να συνεργασθεί με την υποομάδα της, προκειμένου να παραδώσουν μαζί στους κριτές 6 όμοια πιάτα. Πρώτος αρχηγός ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος είχε το προνόμιο να επιλέξει τον δεύτερο!

«Η αλήθεια είναι ότι ξαφνικά είχα πολλές προτάσεις για αρχηγούς. Σταύρος, ο Σταυρής, ο Μπέλλος. Εγώ αποφάσισα να μπει η Μάρλεν γιατί δεν έχει μπει σαν αρχηγός ενώ οι υπόλοιποι εφτά έχουν μπει. Οπότε Μάρλεν είναι η μέρα σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Όπως φάνηκε, όμως, από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα, η Μάρλεν δεν χάρηκε ιδιαίτερα για αυτή την απόφαση του συμπαίκτη της. «Με διάλεξε ο Γιώργος… Εντάξει, με διάλεξε για να πάω στον ντάκο μια ώρα αρχύτερα! Γι’ αυτό! Τι γιατί; Ε, ποιος είναι ο λόγος;» αναρωτήθηκε με εμφανή ενόχληση Η Μάρλεν Γρυντάκη.

Μπροστά στους τρεις κριτές του MasterChef, ωστόσο, πρόδωσε πως «δεν το ήξερα. Περίμενα, επειδή την άλλη φορά δεν με είχε βάλει, ότι θα παίξει έτσι και ότι θα πάρει όλους τους καλούς στην ομάδα του».

«Να πάει να φάει καμιά στάκα να στανιάρει κιόλας και μετά να έρθει να μου μιλήσει» τόνισε, με νόημα, λίγο αργότερα στην κάμερα του MasterChef!