Τα πάνω κάτω με Γερμανού και Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο στο Epsilon!

Γερμανού

Τα αλλάζει όλα στην πρωινή του ζώνη το κανάλι!

Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του Εpsilon από το ερχόμενο, κιόλας, Σαββατοκύριακο! Οι κυρίες που επηρεάζονται άμεσα από αυτές είναι η Ναταλία Γερμανού και η Φαίη Μαυραγάνη και αντίστοιχα οι εκπομπές τους «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και «Τώρα ό,τι συμβαίνει». Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έστειλε πριν από λίγη ώρα το κανάλι, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Epsilon θα ολοκληρώνεται στις 09:00. Εκείνη την ώρα θα αρχίζει το ψυχαγωγικό πρωινό με τη Ναταλία που θα ρίχνει αυλαία στις 12:30, όταν η Φαίη Μαυραγάνη θα μπαίνει ξανά στο πλατό για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

[dfp_ads id=236982]

Η ανακοίνωση του Epsilon

Το κανάλι Εpsilon εμπλουτίζει το πρόγραμμα ενημέρωσης του, παραδίδοντας τη σκυτάλη των ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα στην Φαίη Μαυραγάνη. Ωστόσο, «ξυπνά» τη Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της μία ώρα νωρίτερα!

Από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή λέμε  «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» στις 09:00 το πρωί, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων LIVE NEWS!