Τα… όπλα των κριτών στο αποψινό X FACTOR

Δείτε ποια τραγούδια θα ακουστούν απόψε στο talent show

Η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας είναι καλεσμένοι απόψε στο 6ο live του X FACTOR. Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές θα βρεθούν στη σκηνή του talent show λόγω της επικείμενης συνεργασίας τους με το Γιώργο Θεοφάνους σε μουσική σκηνή. Σίγουρα θα περάσουμε καλά ακούγοντάς τους. Ενδιαφέρον όμως θα είναι να ακούσουμε τη γνώμη τους για τους διαγωνιζόμενους που θα ερμηνεύσουν δικά τους τραγούδια. Ποια είναι αυτά και ποιοι από τους κριτές επέλεξαν τραγούδια των δύο ερμηνευτών για τους διαγωνιζόμενούς τους;

 

Διαβάστε λοιπόν όλα τα τραγούδια που έχουν δώσει οι κριτές στους διαγωνιζόμενους και μέχρι τις 9 το βράδυ που θα ξεκινήσει το live προλαβαίνετε να βρείτε και να ακούσετε όσα τυχόν από αυτά δεν γνωρίζετε ώστε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τις κρίσεις σας.

 

Όπως κάθε βδομάδα, έτσι και αυτήν, δημοσιεύουμε αποκλειστικά στο Newsit τα τραγούδια των διαγωνιζόμενων. Μόνο που τώρα πάμε ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτουμε και ποιος από τους κριτές έχει επιλέξει τα συγκεκριμένα τραγούδια για τους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους. Πάμε λοιπόν να δούμε τι «όπλα» έχει το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής για το αποψινό X FACTOR.

 

Ο Γιώργος Λεβέντης λοιπόν που έχει την κατηγορία «Αγόρια ηλικίας 16 έως 24 ετών» είναι ένας από τους κριτές που έχει επιλέξει τραγούδι της Γλυκερίας «παντρεύοντάς» το με ένα άλλο τραγούδι και που θα έχει ενδιαφέρον να το ακούσουμε. Συγκεκριμένα έχει επιλέξει τα εξής τραγούδια:  

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ

Τoo funky

George Michael

Come together

Βeatles

Ότι αγαπώ

και Dust in the wind

Γλυκερία

και Kansas

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχοντας αναλάβει τα «Κορίτσια ηλικίας 16 έως 24 ετών» επέλεξε τα εξής:

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ

Τα παιδιά του Πειραιά

Pink Martini

Maria Maria

Carlos Santana

 

Ο Νίκος Μουρατίδης που παραμένει ο πιο… δυνατός στο X FACTOR αφού δεν έχει «χάσει» κανέναν από τους παίκτες του, έχει επιλέξει τραγούδι και της Γλυκερίας αλλά και του Κώστα Μακεδόνα. Συνολικά έχει μοιράσει στην ομάδα του (ηλικίας πάνω από 25 ετών) τα εξής τραγούδια:

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ

Πάει η αγάπη μου

Χρήστος Δάντης

Κι έκλαιγε μαζί μου το φεγγάρι

Γλυκερία

Don t stop the music

Jamie Cullum

Μόνο μια φορά

Κώστας Μακεδόνας

 

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους έχοντας υποστεί (όπως και η Κατερίνα Γκαγκάκη) τις περισσότερες απώλειες έχει στο X FACTOR μόνο δύο από τα γκρουπ του και τους έχει δώσει τα εξής τραγούδια:   

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ

Valerie

Amy Winehouse

Hero

Enrique Iglesias

 

Αν και τα τραγούδια είναι γνωστά, προλαβαίνετε αν τυχόν και δεν γνωρίζετε ορισμένα από αυτά να ψάξετε, να τα βρείτε και να τα ακούσετε. Και ραντεβού το βράδυ στις 9 στο X FACTOR για να κρίνουμε!

 

 

Γρηγόρης Μελάς