Τα μυστικά για τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια

κουλουράκια

Δείτε τη συνταγή και όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια!

Τα πασχαλινά κουλουράκια τα λατρεύουν όλοι γιατί είναι αφράτα, αρωματικά κι έχουν υπέροχη γεύση! Έρχονται στο μυαλό μας μνήμες με το σπίτι γεμάτο παιδικά γέλια και χαρές και τις μυρωδιές του βουτύρου και της βανίλιας να σπάνε τη μύτη! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή και όλα τα μυστικά για να γίνουν τα πασχαλινά κουλουράκια τέλεια!

Δείτε τη συνταγή για τα πασχαλινά κουλουράκια εδώ… 

Τι πρέπει να κάνετε προκειμένου τα κουλουράκια σας να γίνουν νόστιμα, τραγανά και υπέροχα!

-Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αν ξέχασες να τα βγάλεις από το ψυγείο, δες εδώ πώς να μαλακώσεις το βούτυρο στο λεπτό και εδώ πώς να φέρεις τα αυγά σου σε θερμοκρασία δωματίου.
-Χτυπήστε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη, ώστε να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μείγμα. Έτσι θα καραμελώσουν σωστά στο ψήσιμο.
-Αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί το λιγότερο 15-20 λεπτά για να πλάθεται πιο εύκολα.
-Μη ζυμώνετε πολλή ώρα τη ζύμη από τη στιγμή που βάζετε το αλεύρι, για πιο τραγανό και μπισκοτένιο αποτέλεσμα.

Δείτε όλα τα μυστικά εδώ…