Τα καρφιά του «Όλα Παίζουν» για τον Γιώργο Λιάγκα!

Παπανώτας: «Και ο Θέμης δεν θα λέει και τα καλύτερα για τον Λιάγκα...».

Την τηλεοπτική αψιμαχία μεταξύ Λιάγκα-Αρναούτογλου δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν ασχολίαστη στο πλατό του “Όλα Παίζουν”. Οι παρουσιαστές της εκπομπής, έχοντας ζωντανή σύνδεση με το ραδιόφωνο του Alpha και την εκπομπή των Παπανώτα-Τσολάκη, έκαναν την δική τους κριτική για το “επεισόδιο” που συνέβη τις τελευταίες ημέρες.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν αυτή που άνοιξε την κουβέντα, ενώ αναφέρθηκε και σε κάτι που είπε on air η Φαίη Σκορδά. «Δεν ήταν να κάνει μια εκπομπή ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα; Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί δεν έγινε αυτή η εκπομπή. Όταν λες όμως τέτοια, δεν μπορείς να λες για τον άλλον ότι είναι αγενής. Το μεγαλύτερο καρφί το πέταξε η Φαίη, το είδατε; Λέει “να μην το παίξουμε το θέμα” και της λέει ο Λιάγκας “δεν γίνεται να μην το πούμε, είναι σαν να τον απαξιώνουμε”. Και λέει η Φαίη “γι’ αυτό ακριβώς…”».

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πλευρά του ήταν πιο “σκληρός” απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όσα έχει πει ο παρουσιαστής για τους συνεργάτες του: «Ο Λάτσιος έβαλε χέρι στον Λιάγκα και του είπε “μαζέψου γιατί δεν είσαι ο μόνος παρουσιαστής εδώ μέσα”, δεν εξηγείται αλλιώς. Είπε ότι αυτό που θα μείνει είναι τι λένε οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί σου. Δηλαδή ο Γεωργαντάς που του είπε ότι κάνει καριέρα γλείφοντας, η Σάσα Σταμάτη που της είπε ότι θα ήταν μια άγνωστη, αν δεν είχε κάτσει δίπλα του και η γυναίκα του, στην οποία είπε ότι “και που έλειπες Φαίη μου, μια χαρά πήγαμε στα νούμερα”. Και ο Θέμης από μέσα του, άσχετα αν κάνει baby sitting, δεν θα λέει και τα καλύτερα για τον Λιάγκα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου: «Υπήρχε ένας πιλότος εκπομπής για τον ΑΝΤ1 που θα το έκανε ο Γρηγόρης με τον Λιάγκα. Τα είπε πολύ σωστά ο Γρηγόρης, αλλά την επόμενη μέρα τα είπε εξαιρετικά και ο Γιώργος. Το μάζεψε πολύ, το γλύκανε. Η Φαίη λέει την άποψή της, θα πετάξει την σπόντα της, όταν με κάτι είναι ενοχλημένη, απλά επειδή θα πει κάτι πιο “χοντρό” ο Γιώργος, θα φανεί αυτό. Δεν είναι από τις παρουσιάστριες που δεν λένε την άποψή τους», ενώ ο Γιώργος Λιανός επεσήμανε στο τέλος: «Και για την Συνατσάκη είχε κάτι για την Eurovision που την είχε γειώσει και για τον χωρισμό της. Και δεν νομίζω ότι ο Λιάγκας το έκλεισε το θέμα γιατί πέταξε ένα καρφάκι στο τέλος, που αν τον ξέρεις λίγο σαν άνθρωπο, ότι πέτυχε πράγματα ο Γρηγόρης με την δική του αισθητική, καταλαβαίνεις ότι είναι καρφί».