Τα Κακά Κορίτσια κάνουν αναδρομή στο παρελθόν και θυμούνται τον «Δολοφόνο»

Κακά Κορίτσια

«Όταν βγήκε το πρώτο τραγούδι, το “Γεια σου”, μάθανε το “Γεια σου”, όταν βγάλαμε τον “Δολοφόνο” έμαθαν τα Κακά Κορίτσια».

Η Άντζελα Μαυρωτά, η Ανθή Γιακουμέλου και η Μαρία Σταρένιου, τα μέλη του συγκροτήματος Κακά Κορίτσια, μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και τη Βίκυ Δέτσικα κι έκαναν μία αναδρομή στο παρελθόν…

«Ο τίτλος ‘Ήρθες πάλι’ δεν ήταν πολύ ”πιασάρικος”, γι΄αυτό προστέθηκε στην παρένθεση ‘ο δολοφόνος’. Ο στίχος ”ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο που στον τόπο του εγκλήματος γυρνά” μου ήρθε επί τόπου ένα βράδυ. Δουλεύαμε το προηγούμενο βράδυ, δεν κοιμηθήκαμε και πήγαμε το πρωί στην Βαρυμπόμπη για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Στα γυρίσματα η Ανθη μου ‘έκλεισε’ τα δάχτυλα στην πόρτα του αυτοκινήτου. Το τραγούδι αυτό ένιωσα ότι ήταν το τέλος της αναμονής, το μεγάλο ‘μπαμ’ που όλοι περιμένουμε στην καριέρα μας», είπε αρχικά η Άντζελα Μαυρωτά.

Η Ανθή Γιακουμέλου, περιέγραψε: «Το 1996 που κυκλοφόρησε το τραγούδι είχαμε κερδίσει και το βραβείο του ‘Καλύτερου συγκροτήματος’ στα μουσικά βραβεία ‘Ποπ κορν’. Το βιντεοκλίπ ήταν κάτι μεταξύ ‘Τζέιμς Mποντ’ και ‘Άγγελοι του Τσάρλι’. Όταν σκέφτομαι το τραγούδι ‘δολοφόνος’ μου έρχονται στο μυαλό τα όμορφα χρόνια».

H Μαρία Σταρένιου, ανέφερε: «Ήμασταν πολύ τυχερές που η εταιρεία μας έκλεισε τον Γκάβαλο να σκηνοθετήσει τον ‘Δολοφόνο’. Τότε ραβόμασταν γενικά σε μεγάλους σχεδιαστές στον Μιχάλη Ασλάνη, τον λατρεμένο, στον Ρήγα. Όταν βγήκε το πρώτο τραγούδι,  το ‘Γεια σου’ μάθανε το ‘Γεια σου’, όταν βγαλαμε τον ‘Δολοφόνο’ έμαθαν τα ‘Κακά κορίτσια’».