Τα καυστικά σχόλια Καινούργιου για το μασάζ της Καμπουρέλη

Δεν ήθελα να δω την Τέτα. Μου «κλώτσησε».

«Χειροκροτούμε για τη μη κυτταρίτιδα, τα φοβερά οπίσθια…Τουρλωτό το οπίσθιο. Ωραίο, ολοστρόγγυλο» ήταν μερικά μόνο από τα κολακευτικά σχόλια που ακούστηκαν από τις παρουσιάστριες του «Όλα Παίζουν» για την Τέτα Καμπουρέλη με αφορμή το ερωτικό μασάζ του Στέλιου Κρητικού ενώ αυτή ήταν ημίγυμνη!

Ωστόσο στη συνέχεια τις πρώτες αμφιβολίες για το θέαμα έβαλε η Αλέκα Καμηλά σχολιάζοντας: «Όντως είναι υπέροχο το δέρμα της και όλο αυτό που βλέπουμε, αλλά πέρα από την πλάκα εγώ δε θα αισθανόμουν τόσο άνετα με το σώμα μου να βγω με το μαγιό μπρούμυτα, θα είχα ανασφάλεια να το κάνω εγώ προσωπικά. Αλλά η Τέτα έχει αυτοπεποίθηση! Και ο άντρας της στο πλατό. Εμένα ο δικός μου θα με έβγαζε από το μαλλί και να έμεναν οι τρέσες στο χέρι.»

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε με σκληρά λόγια: «Την αποθεώσαμε εντάξει είναι κορμάρα. Εν τω μεταξύ όταν έρχεται ο άντρας της δεν βάζει κάτι από πάνω, συνεχίζει να μένει με το μπικίνι. Θέλω να σας πω ότι εμένα αυτό που είδα δε μου άρεσε. Να μιλάμε ειλικρινά. Είναι μία γυναίκα φαντάζομαι σε μία ηλικία άνω των 40, πάρα πολύ καλοδιατηρημένη, είναι μάνα τριών παιδιών, επαγγελματίας, επιχειρηματίας. Εγώ θα προτιμούσα σε αυτή τη θέση να έβλεπα ένα μοντέλο. Δεν ήθελα να δω την Τέτα. Μου «κλώτσησε». Όλα για τα νούμερα της τηλεθέασης; Εγώ το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά εμένα που την αγαπάω πολύ την Τέτα δε μου άρεσε.»

https://www.youtube.com/embed/laXw0FZAg3w