Τα έβαλε με τον μισθοφόρο του Survivor! «Ποιος τον έχει χρίσει προπονητή;»

μισθοφόρος

Υπερασπίστηκε τον Γιάννη Σπαλιάρα στο επεισόδιο με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο Survivor!

Ο καβγάς των Μαχητών μετά την ήττα τους στον αγώνα επάθλου στο Survivor προκάλεσε τα σχόλια των παρουσιαστών του Happy Day.

[dfp_ads id=236982]

«Μπορώ να καταλάβω το συλλογισμό του, αλλά πρέπει κι ο κάθε Μάριος να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές ικανότητες ενός παίκτη, αλλά και τι αποφασίζει ο κόσμος. Δεν είναι αγώνας μπάσκετ και ποιος βάζει τα περισσότερα καλάθια. Μπορεί μέσω στρατηγικής κάποιοι να μπήκαν στον τάκο γιατί συμφώνησαν παρασκηνιακά κάποιοι παίκτες, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία «τα έβαλε» με τον μισθοφόρο, υπερασπιζόμενη τον Γιάννη Σπαλιάρα σε αυτό που έλεγε ότι δεν του αρέσει να του φωνάζουν την ώρα που αγωνίζεται:

Survivor: Μαχητές κατά Σπαλιάρα! Τον κατηγόρησαν για την ήττα στο παιχνίδι!

«Εγώ ξέρεις τι δεν μπορώ και θα συμφωνήσω μαζί του; Μπορεί να είσαι χάλια παίκτης και να μη το έχεις. Και η Λάουρα δεν ήταν πολύ δυνατή και ο Γιάννης. Ποιος τον έχει χρίσει προπονητή τον μισθοφόρο να κάθεται να κάνει ακουστικό; την ώρα που πας να αγωνιστείς και ενώ προσπαθείς δεν θέλεις τον υποβολέα να σου λέω «κάν΄το έτσι καν’ το αλλιώς, γιατί δεν το κάνεις αλλιώς»… Τι είσαι εσύ; Ο προπονητής του;».