«Τα έχασε» η Κατερίνα Καινούργιου! Με άλλον μιλούσε και άλλον κάλεσε στην εκπομπή! «Το ρεζιλίκι!»

Κατερίνα Καινούργιου

Νόμιζε πως είχε συναντηθεί μαζί του πριν λίγες ημέρες...

«Δεν συναντηθήκαμε προχθές στο κέντρο της Αθήνας;» ρώτησε ξαφνιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου τον καλεσμένο της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για να πάρει ένα «όχι» μαχαίρι στην καρδιά.

[dfp_ads id=236982]

«Όχι. Θα σου βρω εξήγηση. Φταίει που είσαι ήρωας. Είμαι σχεδόν 30 χρόνια στο ραδιόφωνο. Τους ανθρώπους που κάνετε τόσο πρωί εκπομπή είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο τους θεωρώ ήρωες. Προφανώς από το πολύ πρωινό ξύπνημα μπερδεύεις ανθρώπους» απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που το πρωί μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου πίστευε ότι πριν λίγες ημέρες τον είχε συναντήσει στο δρόμο στο Κέντρο της Αθήνας, όπου αφού είπαν τα νέα τους τον κάλεσε και στην εκπομπή…

«Και τον είπα Ποσειδώνα όποιον είδα. Του είπα σε περιμένω στην εκπομπή. Και μου λες δεν ξυπνάω πολύ νωρίς. Παιδιά δεν είμαι καλά. Έχω πρόβλημα, κάτι μου συμβαίνει. Με συγχωρείτε είδα κάποιον άλλο, τον κάλεσα στην εκπομπή και τον έλεγα Ποσειδώνα. Θα μου περάσει. Το ρεζιλίκι!» είπε η παρουσιάστρια και δεν έδωσε περισσότερη έκταση στο θέμα.