«Τα δυο χρόνια που κράτησαν τα γυρίσματα στο Ρετιρέ…»

Το Ρετιρέ

"Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ"!

«Είναι πολύ κρίμα που αν δεν έκανα το post στο facebook, ίσως να μην μαθαίναμε ποτέ για τον θάνατο της Μαρίας Μαρτίκα. Ήταν μια πολύ σπουδαία ηθοποιός, απείχε τα τελευταία 20 χρόνια ηθελημένα μακριά από τα φώτα», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό. Η Μαρία Μαρτίκα έφυγε πριν μερικές μέρες από τη ζωή στα 86 της χρόνια. 

[dfp_ads id=236982]

«Τα δυο χρόνια που κράτησαν τα γυρίσματα στο Ρετιρέ πέρασα υπέροχα μαζί της. Τότε που εγώ ήμουν πιτσιρικάς και ξεκινούσα την καριέρα μου. Επειδή μέναμε κοντά, κάθε φορά ερχόταν από το σπίτι μου και με έπαιρνε με το αυτοκίνητο της. Πηγαίναμε στο γύρισμα και με ξανά γύριζε μετά πίσω. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ το απίστευτο τρακ που είχε σε σχέση με εμένα που ήμουν νεώτερος. Πάντα είχε ένα τρακ αν θα θυμάται τα λόγια της, γιατί ο Δαλιανίδης ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μας. Αυτό της δημιουργούσε ένα τρακ απίστευτο! Θυμάμαι πηγαίνοντας πάντα στο στούντιο με το αυτοκίνητο, λέγαμε μαζί τα λόγια μας.

Η Μαρία Μαρτίκα είχε παράπονο που την είχαν ξεχάσει οι περισσότεροι. Δεν μπορώ να αδικήσω τον χώρο όμως για αυτό, δεν έκανε καμία εμφάνιση. Την καλούσα και εγώ σε πολλές παρουσιάσεις μου και πρεμιέρες. Δεν ερχόταν, δεν ήθελε τους φωτογράφους, δεν ήθελε τα φώτα. Ήθελε να ζει έξω από τα φώτα. Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, ζούσε μόνη της, αγαπούσε συγκεκριμένους ανθρώπους και λίγους φίλους. Η κ. Θάλεια μας δεν θα ξεχαστεί ποτέ…», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…