Τα αποψινά τραγούδια του X FACTOR

Διαβάστε ποια τραγούδια θα πουν απόψε οι διαγωνιζόμενοι

Ωστόσο, οι συσκέψεις στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται ακόμα και σήμερα χωρίς να έχουν αποφασίσει οριστικά αν θα καθίσει κάποιος στη θέση του Λεβέντη.

Εκτός από τους εννέα διαγωνιζόμενους που έχουν απομείνει, στη σκηνή θα βρεθούν και οι «Onirama» για να κάνουν με τις επιτυχίες τους πιο εορταστικό το κλίμα στο talent show του ΑΝΤ1.

Ποια είναι όμως τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι; 

Δεν προδίδουμε ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα ερμηνεύσει ποιο, αλλά ποια τραγούδια έχει κάθε ομάδα.
Έτσι λοιπόν, μπορείτε να ψάξετε και να ακούσετε όσα τραγούδια από αυτά δεν γνωρίζετε ώστε να μπορείτε το βράδυ να είστε καλύτεροι κριτές. Για να σας διευκολύνουμε μάλιστα να καταλάβετε ποιο είναι το κάθε τραγούδι εκτός από τον τίτλο αναφέρουμε και τον καλλιτέχνη που το έχει ερμηνεύσει.

Τα τραγούδια που έχουν ανατεθεί λοιπόν στην κάθε ομάδα είναι τα εξής:

Κατ’ αρχάς ο Γιώργος Λεβέντης που έχει την κατηγορία «Αγόρια ηλικίας 16 έως 24 ετών» θα απέχει από τα επόμενα –τουλάχιστον- δύο live και την ομάδα του έχει αναλάβει ο Γιώργος Θεοφάνους. Τα τραγούδια λοιπόν που έχει δώσει στους Δημήτρη, Κωνσταντίνο και Χάρη είναι τα εξής:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

PARADISE CITY – GUNS N' ROSES

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη που έχει τα «Κορίτσια ηλικίας 16 έως 24 ετών» επέλεξε για τη Μαρία και τη Νίκη που έχουν απομείνει τα εξής τραγούδια:

MONDAY MORNING – MELANIE FIONA
ΘΑ 'ΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ – ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Διαβάστε περισσότερα στο NewsIT