SYTYCD: Έξαλλη η διαγωνιζόμενη με την απόρριψη! Κοπάνησε την πόρτα!

SYTYCD

Οι κριτές του So You Think You Can Dance δεν της έδωσαν το εισιτήριο για τα Βootcamps.

«Υπάρχουν κάποιες κινήσεις που είσαι 100% σίγουρη για αυτές και κάποιες άλλες τις έχεις αφήσει λίγο» σχολίασε ο Ιβάν Σβιτάιλο για την Χριστίνα Τσιλαλή.

«Ήσουν μέσα και έξω με έναν τρόπο» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

[dfp_ads id=236982]

«Μου άρεσες πολύ αλλά το κεφάλι σου ήταν ακίνητο» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα

«Δεν είχες κάτι να με πάρεις μαζί σου. Ήταν λίγο. Ή πρέπει να είναι καυτό ή πρέπει να είναι παγωμένο κάτι. Αν είναι κάτι στο περίπου, σε αφήνει λίγο… όχι αδιάφορο, αλλά δεν σου προκαλεί το ενδιαφέρον» είπε καταλυτικά ο Πάνος Μεταξόπουλος. Όπως ήταν επόμενο με τέτοιες κριτικές το αποτέλεσμα ήταν 3 ψήφοι αρνητικοί εναντίον δύο θετικών και έτσι η διαγωνιζόμενη δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

So you think you can dance: Πρεμιέρα με ξεσηκωτικό ρυθμό!

Εκείνη φεύγοντας αρνήθηκε αρχικά να πει κάτι στις κάμερες και με γρήγορες κινήσεις εκνευρισμού θέλησε να φύγει από το χώρο κοπανώντας πίσω της την πόρτα. Στην συνέχεια η Χριστίνα Τσιλαλή δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για την απόρριψη της:

«Είναι δυνατόν; Δεν σας λέω εγώ ότι είμαι η καραψωνάρα που ήρθα εδώ και είμαι η καλύτερη από όλους. Φυσικά και δεν είμαι καλύτερη από όλους. Γίνεται όλο αυτό και μου λένε από το άγχος. Ε φυσικά, έχω πεθάνει από την κούραση!», την ακούσαμε να λέει.