Συντετριμμένη η Μάχη Φλωρινιώτη στο μνημόσυνο του Νίκου: «Γιατί θεέ μου;»

Μάχη Φλωρινιώτη

«Το παιδί μου τα είχε ξεπεράσει όλα και ξαφνικά του κάνει μετάσταση στα μηνίγγια», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Συντετριμμένες οι Μάχη Φλωρινιώτη και Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες, στο πλαίσιο του μνημοσύνου του Νίκου Φλωρινιώτη για τους τρεις μήνες από τον θάνατό του.

«Είναι μεγάλος ο πόνος, δεν ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι πολύ σκληρό. Έχω εξαίρετα παιδιά και ευχαριστώ τον Θεό που μου είχε χαρίσει αυτά τα παιδιά, αλλά ο Νικόλας ήταν το κάτι άλλο. Τότε με τον Γιάννη, έπαιζα ένα μεγάλο θέατρο για το παιδί μου, να μην καταλάβει κάτι. Και δόξα τω θεώ το παιδί μου τα είχε ξεπεράσει όλα. Και ξαφνικά του κάνει μετάσταση στα μηνίγγια και λέω “γιατί θεέ μου;”», είπε συντετριμμένη η Μάχη Φλωρινιώτη.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη είπε: «Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και δεν είναι τώρα μόνο. Έχουμε πολύ καιρό που περνάμε μόνο άσχημες καταστάσεις. Από την αρχή της αρρώστιας και του μπαμπά και του Νίκου είμαστε μέσα στα νοσοκομεία και έχουμε τραβήξει μεγάλο Γολγοθά και η καθημερινότητά μας είναι ένα μαρτύριο πλέον».