Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Δικαιώθηκε ο πιο αδικημένος καλλιτέχνης»

Γωγώ Γαρυφάλλου

"Ήταν ένας εξαίσιος πατέρας, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τον ίδιο θα ήθελα να έχω για πατέρα", δηλώνει με δάκρυα στα μάτια ο γιος του, Νίκος.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην τελευταία του κατοικία, μεταξύ των οποίων η Γωγώ Γαρυφάλλου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που συνεργάστηκε στενά με τον εκλιπόντα τραγουδιστή, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δικαιώθηκε τώρα που πάει εκεί ψηλά έστω και τώρα. Ειλικρινά σας μιλάω, ο πιο αδικημένος καλλιτέχνης ήρθε η ώρα να δικαιωθεί. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για όσα μου έχει προσφέρει. Είναι ο μόνος που έχει βοηθήσει όλο τον κόσμο και δεν έχει πάρει χέρι βοηθείας από πουθενά», ανέφερε κλαίγοντας η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Δηλώσεις έκανε και ο γιος του, Νίκος, λέγοντας: «Ήταν ένας εξαίσιος πατέρας, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τον ίδιο θα ήθελα να έχω για πατέρα. Του βάλαμε μαζί του την αγαπημένη του κολόνια και το μικρόφωνό του».

«Δεν το περιμέναμε να συμβεί, μάς ήρθε πάρα πολύ ξαφνικό. Ήμασταν απροετοίμαστοι αλλά ο Θεός έτσι ήθελε», δήλωσε από την πλευρά της η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη.

Στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη έδωσαν το παρών πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Τάσος Μπουγάς, η Έφη Θώδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελένη Φιλίνη, ενώ στεφάνι έστειλαν η Ένωση Ελλήνων Τραγουδιστών αλλά και οι Καίτη και Λιάνα Γαρμπή, οι οποίες ξεκίνησαν την καριέρα τους στο πλευρό του.