«Συνωστισμός» για την παρουσίαση και την κριτική επιτροπή σε Next Top Model και My Style Rocks!

Next Top Model

Ποιες κυρίες κονταροχτυπιούνται για να κερδίσουν μια θέση στο show;

Το Next Top Model στο Star και το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ ετοιμάζονται πυρετωδώς για να πάρουν θέση στις οθόνες μας από το ερχόμενο φθινόπωρο. Φαίνεται, όμως, ότι υποψήφιοι παρουσιαστές και μέλη των κριτικών επιτροπών δίνουν μάχη για να συμμετέχουν στα show.

[dfp_ads id=236982]

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Κλεοπάτρα Πατλάκη, για την παρουσίαση του Next Top Moden υπάρχουν τρεις κυρίες που ενδιαφέρονται πολύ να την αναλάβουν: Η Βίκυ Καγιά που λέει ότι θέλει να τα κάνει και τα δύο, πιέζει και η πλευρά της Κάτιας Ζυγούλη, ενώ χθες πέρασε από το κανάλι και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην κριτική επιτροπή, όπως είπαν στην εκπομπή, τα πρόσωπα που είναι πολύ πιθανό να δούμε είναι: η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σχεδιαστής μόδας Απόστολος Μητρόπουλος, η booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου, η blogger Έλενα Γαλύφα, η παρουσιάστρια του Mad Tv Κύπρου Έβελυν Καζαντζόγλου και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στο απέναντι στρατόπεδο, το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει κλειδώσει για τη θέση της παρουσιάστριας του My Style Rocks.

Αλλαγές και ονόματα έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…