Συνοικία Ασμάτων: Μία μουσική παράσταση με άρωμα εποχής από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Συνοικία Ασμάτων

Από 3 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μία ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου όταν τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια.  Μια τέτοια ατμόσφαιρα ονειρεύτηκε να μεταφέρει στο σήμερα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και να στήσει ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα στο ζεστό χώρο στη οδό Βουτάδων 8 στο Γκάζι, βαφτίζοντάς τον Petrogazi!

Μία μουσική παράσταση με άρωμα εποχής, που ξεκινάει από το Ρομαντικόν Μπαρ του Μάρκου Βαμβακάρη περνάει για λίγο από τις θρυλικές μπουάτ και τις μουσικές σκηνές του ΄70 και του ΄80 για να καταλήξει σε γλέντι με τις πενιές των μεγάλων δημιουργών στα κοσμικά κέντρα του ΄60 όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη.

[dfp_ads id=236982]

Ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Συνοικία Ασμάτων» με πρωθιέρεια την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας, τέσσερις νέους αηδονόλαλους τραγουδιστές τον Άγγελο Ανδριανό, τη Μαίρη Δούτση, τον Ανδρέα Λάφη και τη Δήμητρα Σταθοπούλου και μία ορχήστρα με εφτά δυνατούς παίκτες. Μαέστρος και ηθικός αυτουργός της παράστασης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ο οποίος εμφανίζεται στον -κατά βάση βιωματικό – ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή…

Ραντεβού λοιπόν στην καρδιά της Αθήνας, στη «Συνοικία Ασμάτων» εκεί που … ”το τραγούδι φλόγες βγάζει, όταν πάμε Petrogazi”.

Στο Petrogazi και στη «Συνοικία Ασμάτων» θα φιλοξενούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σπουδαίοι καλλιτέχνες ξεκινώντας από τις 3 Νοεμβρίου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνουν η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη, στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπάσης και τέλος η Μελίνα Κανά.

«ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ»

Σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια: ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Με την ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

Τραγουδούν:
Άγγελος Ανδριανός
Μαίρη Δούτση
Ανδρέας Λάφης
Δήμητρα Σταθοπούλου

Συμμετέχει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ – ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : Θανάσης Τσαουσέλης

Μουσικοί:
Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα,
Γιάννης Ψάλτης – τύμπανα
Γιώργος Ζωγράφος – ακορντεόν
Θανάσης Κανέλλος – κιθάρα
Αποστόλης Παπαπέτρος – μπάσο
Βαγγέλης Ζαρμπούτης – μπουζούκι
Αλέξανδρος Καραμπίλας – μπουζούκι

Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής
Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου – Αριστοτέλης Διαμαντίδης

PETROGAZI
Βουτάδων 8, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101