Συνεχίζεται η κόντρα Σεργουλόπουλου – Μανωλίδου: «Δεν έχει ιδέα από τηλεοπτική γνώση»

Τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου για το αν της είχαν ζητήσει να πάει στην εκπομπή.

Η ατάκα της Ευγενίας Μανωλίδου σχετικά με τους διαγωνιζόμενους του Dancing with the Stars, οδήγησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε σκληρή κριτική σχετικά με το πόσο γνωστή ήταν εκείνη όταν μπήκε στο ίδιο show. Η Ευγενία Μανωλίδου ανταπάντησε πως «στην εκπομπή με καλούσαν αλλά δεν πήγα» και σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος πέρασε σε round 2, πηγαίνοντας αυτή την τηλεοπτική κόντρα ένα βήμα παραπέρα.

«Βεβαίως είπε ότι η μόνη που ξεχωρίζει είναι η Θάλεια Προκοπίου επειδή είναι η πρωθιέρεια, γιατί από τη γνώση την τηλεοπτική δεν έχει ιδέα, μόνο τις πρωθιέρειες ξέρει επειδή άπτονται του ελληνικου πνεύματος. Αφού όταν στο σπίτι τους ανάβουν τζάκι, φλόβες κάνουν, δεν ανάβουν τζάκι. Αυτή ως πρωθιέρεια έρχεται, βγάζει τα κάτοπτρα στο μπαλκόνι και καίει τα κούτσουρα. Φοράει τις χλαμύδες και έχει και τον σύζυγο τον βιβλιοπώλη να κάθετε να διαβάζει το «Αρχαίο πνεύμα αθάνατο». Όχι δε θύμωσε πολύ, απλώς μέσα στη σύγχυσή της δε θυμάται το παρελθόν. Ναι γιατί έχει σύγχυση και γενικά με το τι κάνει.» είπε ο παρουσιάστής και η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε την απάντηση σχετικά με το αν την είχαν καλέσει στην εκπομπή:

«Συνέχεια την καλούσαμε εμείς; Ούτε μία φορά. Παιδιά δεν ταιριάζουμε καθόλου. Το’χουμε συζητήσει, δεν έχουμε καμία χημεία, δεν περνάμε καλά με καλεσμένους που δεν έχουμε χημεία κι ούτε μία φορά δεν έχουμε μιλήσει με την Μανωλίδου να την καλέσουμε στην εκπομπή.»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ΦΜ LIVE:
//www.youtube.com/embed/dt_ZVJWO7M4