Σύλβια Δεληκούρα: «Όταν παιζόταν το «Θα βρεις τον δάσκαλο σου» δεν το είδα ποτέ»

Σύλβια Δεληκούρα

Όσα εξομολογήθηκε η Σύλβια Δεληκούρα στην κάμερα του MEGA.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σύλβια Δεληκούρα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή ενώ γύρισε αρκετά χρόνια πίσω και στην τηλεοπτική επιτυχία «Θα βρεις τον δάσκαλο σου».

Πιο συγκεκριμένα, η Σύλβια Δεληκούρα εξομολογήθηκε πως «ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε σκεφτεί ότι θα κάνει οικογένεια. Ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου ο Δημήτρης, ο σύντροφος μου, και ένιωσα ασφάλεια. Το παιδί είναι η μεγαλύτερη κρίση σε μία σχέση, αλλάζει ο τρόπος ζωής σου… Ο γιος μας ήρθε στη ζωή μας στους 6 μήνες σχέσης. Την ανεμελιά της σχέσης τη χάσαμε, αλλά το δώρο που μας δόθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερο».

«Τον αγάπησα πολύ τον ρόλο της Άσπας στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»και τον έκανα τελείως δικό μου. Είδα το σήριαλ μετά από δύο χρόνια. Δε μπορούσα να με δω. Όταν παιζόταν η σειρά δεν την είδα ποτέ, γιατί ένιωθα ότι κάτι λείπει πάντα, ότι δεν ήμουν και πολύ καλή».

Άφησα στην άκρη την τηλεόραση, γιατί δεν είχα και καμία πρόταση ιδιαίτερη. Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι έγινα μαμά, άρα δεν μπορώ να δουλέψω. Που ήταν λίγο περίεργο» συμπλήρωσε, επίσης, η Σύλβια Δεληκούρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.