Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν… δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί»

Σύλβια Δεληκούρα

"Έπεσαν να με φάνε. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα ότι δε μπορεί να υπάρχει τόση κακία στον κόσμο", εξομολογείται η Σύλβια Δεληκούρα.

Στο πλατώ της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Σύλβια Δεληκούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε όταν σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο περιέγραψε ένα περιστατικό από τη γέννηση του παιδιού της με χιουμοριστικό τρόπο.

«Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου», ανέφερε αρχικά η Σύλβια Δεληκούρα.

«Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό», περιγράφει η ηθοποιός στη συνέχεια.

«Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος», εξομολογείται η Σύλβια Δεληκούρα.

«Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου», σημειώνει κλείνοντας η Σύλβια Δεληκούρα.