Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την πιο δύσκολη απώλεια: «Ένας διαμελισμός πολύ άσχημος μπροστά μου»

Θοδωρής Κατσαφάδος

"Πάντα θα το κουβαλάω και το ξέρω, το έχω πάρει απόφαση" ομολογεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Πίσω στα παιδικά του χρόνια γύρισε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε μαζί με την κόρη του, Μαριλού στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του αδελφού του την οποία, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα και την κουβαλάει μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος εκμυστηρεύτηκε πως «η εικόνα του αδελφού μου δεν σταμάτησε ποτέ να πονάει μέσα μου. Άλλαξε αλλά έγινε ένα σημείο αναφοράς για μένα. Είναι μέχρι τέλους αυτό, δεν σταματάει ποτέ. Είναι μια σκέψη και ένα κομμάτι μέσα που είναι μαζί με μένα και θα πορεύεται μαζί με εμένα. Είχα ενοχές γιατί την βρήκα εγώ την χειροβομβίδα. Είχα τύψεις και ενοχές, που έχω καμιά φορά και ακόμα. Πάντα θα το κουβαλάω και το ξέρω, το έχω πάρει απόφαση».

«Μπορεί να γίνομαι καμιά φορά γραφικός που το λέω συζητάω ξανά και ξανά, το καταλαβαίνω, όμως δεν θα βαριέμαι να το λέω γιατί μέσα από τη σκέψη και το γεγονός ότι τον συζητώ πορεύεται μαζί μου. Πάντα τον σκέφτομαι, πάντα λέω ότι τώρα αυτός θα ήταν πιο ψηλός από μένα ή θα είχε τώρα δυο παιδιά. Συνέχεια δηλαδή σκέφτομαι πως θα ήταν. Γιατί ήταν ένας δεσμός, δεν ήταν απλά αδελφός μου».

«Κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο, διαβάζαμε μαζί, παίζαμε μαζί, ήμασταν συνέχεια μαζί σε όλα. Ήταν σαν μισό και μισό» πρόσθεσε, επίσης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

«Ήταν ένα ατύχημα, ένα δυστύχημα, ένα τραγικό πράγμα, ένας διαμελισμός πολύ άσχημος μπροστά στα μάτια μου. Εγώ τον βρήκα όταν ήμουν εννιά χρονών και αυτός ήταν 11» εξομολογήθηκε, επίσης, σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης.