Συγκλονίζει ο παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης στο Πρωινό – «Πρέπει να φάω και ξύλο;»

Γρηγόρης Πολυχρονίδης

«Ζητάω την απομάκρυνση αυτού του ανθρώπου. Τις νύχτες δεν κοιμόμουν. Τι άλλο πρέπει να γίνει;», λέει ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και πραγματικά συγκλόνισε. Ο παραολυμπιονίκης καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ψυχολογικής βίας από αθλητικό παράγοντα όσο βρισκόταν στο Τόκιο για τους αγώνες.

«Μου ασκήθηκε ψυχολογική βία πριν τον αγώνα του μεταλλίου. Είναι απαράδεκτο να μου ασκείται ψυχολογική βία μετά από 20 χρόνια πορείας. Ζητάω την απομάκρυνση αυτού του ανθρώπου. Τις νύχτες δεν κοιμόμουν. Σκεφτόμουν τι έχει γίνει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης συνέχισε: «Για να μπορώ να ησυχάζω, τραγουδούσα από μέσα μου το αγαπημένο τραγουδάκι της κόρης μου. Ευτυχώς που ήμασταν με τη σύζυγό μου, έχεις απόλυτη ανάγκη τον άνθρωπό σου εκεί. Δεν μπορώ αυτό να το αφήσω πίσω μου. Δεν φοβάμαι κανέναν, έχω το δίκιο με το μέρος μου».

«Τι άλλο πρέπει να γίνει; Πρέπει να φάω και ξύλο; Δεν μπορώ να βασανίζομαι άλλο, δεν το αξίζω. Ζητάω να επιλυθεί ο εφιάλτης που περνάω. Εγώ δε μασάω, παίζω για το εθνόσημο, για τη χώρα μου, για την οικογένειά μου», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.