Συγκλονίζει ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου και εκεί είδα τα πάντα»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Είδα μέχρι και πως το είπαν στους δικούς μου, στη μάνα μου και στον κόσμο που είχε έρθει" εξομολογείται ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Με αφορμή τη συμμετοχή «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, ο Πάνος Σταθακόπουλος συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή στο πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σταθακόπουλος εκμυστηρεύτηκε πως «είναι αυτό που έχω ακούσει σαν παιδάκι να λένε «λαμαρίνες είναι». Μιλάμε τώρα για ένα αυτοκίνητο που μόλις το είχα ξεχρεώσει, δηλαδή ήταν ακριβές οι λαμαρίνες. Εκείνη την στιγμή όμως σκέφτηκα, «ζεις χωρίς αμυχή με ένα τέτοιο ατύχημα». Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, μόνο παρέδωσα τις πινακίδες και δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Δεν έψαξα γιατί και δεν με ενδιέφερε τι έγινε».

«Δεν έτρεψα γιατί δεν τρέχω, δεν ξέρω τι, απλά συνέβη. Ευχαριστώ τον Θεό και για τη δική μου ζωή αλλά και για το γεγονός πως δεν περνούσε κάποιος εκείνη τη στιγμή από την αριστερή λωρίδα γιατί βρέθηκα σε αυτήν από την μεσαία. Χτύπησα στο διάζωμα και ήρθε τρεις τούμπες το αυτοκίνητο. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου όπου εκεί είδα τα πάντα. Είδα μέχρι και πως το είπαν στους δικούς μου, στη μάνα μου και στον κόσμο που είχε έρθει».

«Όλο αυτό με κράτησε σαν να μου έλεγε «όχι, μη, δεν πρέπει! Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα». Με έβγαλαν από το παράθυρο του συνοδηγού, το οποίο είχε σπάσει και δεν είχα ούτε μια αμυχή. «Δεν το πιστεύω ότι ζω» έλεγα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πάνος Σταθακόπουλος στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.