Συγκλονίζει ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχασαν το μωρό τους 13 ημερών αλλά έφυγαν χαρούμενοι»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Μου λέει: καθένας σηκώνει τον δικό του σταυρό, εγώ σαν μάνα σηκώνω τον δικό μου", περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Τρίτη 26/9 ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα κωμωδία της ΕΡΤ με τίτλο «Στα Σύρματα», μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αφηγήθηκε ιδιαίτερα ευαίσθητες ιστορίες που του εκμυστηρεύθηκαν άνθρωποι στο θέατρο.

«Το θεατρικό κοινό της Θεσσαλονίκης είναι καταπληκτικό. Μου έκανε εντύπωση μία κυρία 83 ετών, που είχε έρθει από την Αλεξάνδρεια (Ημαθίας), και λέει στον εγγονό της: θέλω να με πας στο θέατρο. Μου λέει: βλέπω πολύ θέατρο στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες, παιδιά, όταν έρχονται μετά οι άνθρωποι να σου μιλήσουν. Ήρθε ένα νεαρό ζευγάρι, που μου είχε πει ότι πριν από 3 μήνες είχε χάσει το μωράκι τους 13 ημερών. Μου λένε: ήρθαμε και φεύγουμε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Τους έφυγε όλος αυτός ο πόνος. Αυτό είναι το θέατρο», περιγράφει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είχε έρθει μία κυρία και μου λέει: καθένας σηκώνει τον δικό του σταυρό, εγώ σαν μάνα σηκώνω τον δικό μου. Κατάλαβα ότι είχε κάποιο πρόβλημα με το παιδί της. «Ήρθα 500 κιλά και έφυγα 10″. Και μόνο από αυτό, παιδιά, δηλαδή…», ανέφερε αμέσως μετά ο Πάνος Σταθακόπουλος, αφηγούμενος ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό.