Συγκλονίζει ο Νίκος Υποφάντης για την Φώφη Γεννηματά – «Αντιμετωπίζω το ίδιο που έχει και ο γιος σας»

Νίκος Υποφάντης

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Υποφάντης για την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Υποφάντης το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε από καρδιάς στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά με την οποία ήρθε σε μια ιδιαίτερη επαφή όταν ο γιος του έδωσε την δική του μάχη με νεοπλασματική ασθένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Υποφάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισίμιση χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς.

«Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ερχόταν στα τμήματα αυτά με δωράκια. Έμπαινε, τα έδινε στα παιδιά. Σηκώνεται, αγκαλιάζει την εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί σύζυγο μου και μας λέει το εξής. «Ξέρω τι περνάτε. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς που έχει και ο γιος σας σε άλλο σημείο, το παλεύω και είμαι εδώ γερή». Μας παίρνει μια αγκαλιά και είναι εκείνη την ώρα ένα στήριγμα για τους γονείς που περνούν ότι περνούν».

«Πέραν της πολιτικής που δεν την εξετάζουμε… Το ανθρώπινο κομμάτι μόνο βλέπουμε. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο! Έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.