Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης – «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό»

Νεκτάριος Σφυράκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης στην εκπομπή Happy Day.

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του, όταν οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό. Ο γνωστός τραγουδιστής αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και πλέον είναι πολύ καλά, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Από μία τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως.

Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση.

Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι… Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.