Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Μιχάλης Σαράντης

«Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας», εξομολογείται ο Μιχάλης Σαράντης.

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Σαράντης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα σκοτάδια που έχει βιώσει, αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

«Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς. Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Για τη σύντροφό του, τη Μαίρη Μηνά, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου».

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα».

Για τη μητέρα του που έχει “φύγει” από τη ζωή, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε: «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».