Συγκλονίζει ο ηθοποιός: «Μπήκε το νερό μέσα και μας έβγαζαν από το παράθυρο!»

Πάνος Σταθακόπουλος

«Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, το χειμώνα πνιγόμασταν!»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος εκμυστηρεύτηκε στο Πρωινό και στην Σοφία Τουντούρη για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω της φτώχειας.

[dfp_ads id=236982]

«Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια όσον αφορά τη φτώχεια. Από εκεί και πέρα πήρα πάρα πολύ αγάπη. Ο πατέρας μου είναι υιοθετημένος. Βρέθηκε σε ένα σπίτι χωρίς μεγάλη περιουσία. Ένα σπίτι που συχνά πυκνά το χειμώνα πνιγόμασταν. Το εννοώ πνιγόμασταν. Δηλαδή αυτές τις εικόνες που έβλεπα τώρα στη Μάνδρα τις έχω ζήσει και τις θυμάμαι ακόμα. Δηλαδή όταν μέναμε σε ένα δωμάτιο οι γονείς μου, ο αδελφός μου κι εγώ και μας μπήκε το νερό μέσα και μας έβγαζαν από το παράθυρο και καταστράφηκαν όλα τα πράγματα. Τη μάνα μου όταν μας ξύπνησε γιατί ήταν βράδυ και μας είπε «σηκωθείτε να πιάσουμε ψάρια», για να μην μας τρομάξει.

Είμαι από αγροτική οικογένεια. Από ένα χωριό της Αμαλιάδας. Μαζεύαμε ντομάτες για το εργοστάσιο, μαζεύαμε πιπεριές, πίκλες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Λέγαμε πάμε στην πράσινη θάλασσα. Από το πρωί που ξημέρωνε, μέχρι το βράδυ που δεν μπορούσαμε να δούμε άλλο. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να πήγα κάπου διακοπές και να μη δουλεύω. Δεν έμαθα και μπάνιο γιατί δεν πήγαινα ποτέ στη θάλασσα. Επιπλέω, αλλά μου έχει μείνει μια φοβία» ανέφερε ο ηθοποιός που μικρότερος ήθελε να γίνει παπάς, αν και ποτέ δεν ξέρεις για το μέλλον, όπως είπε ο ίδιος.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…