Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπακώστας για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Γιώργος Παπακώστας

"Ο ένας ήταν μέσα τρεις εβδομάδες, με πάνα γιατί δεν του επέτρεπαν να σηκωθεί από το κρεβάτι γιατί είχε πνευμονία και μόνο μπρούμυτα", αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπακώστας.

Ο Γιώργος Παπακώστας επέστρεψε μετά από αρκετές εβδομάδες στην εκπομπή Ελένη, μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον κορονοϊό. Οι περιγραφές του γνωστού σεφ στην Ελένη Μενεγάκη συγκλονίζουν.

«Ήμουν κανονικά εμβολιασμένος και την επόμενη εβδομάδα από αυτή που κόλλησα θα έκανα την τρίτη δόση. Κόλλησα κι εγώ και η κοπέλα μου. Η κοπέλα μου στις δύο μέρες ήταν μια χαρά, ενώ εγώ την τρίτη μέρα άρχισα να το περνάω πολύ δύσκολα. Έκανα πυρετό 12 μέρες συνεχόμενα, 39.

Πήγα στο νοσοκομείο και με κράτησαν λόγω του πυρετού. Να έχω τους γονείς μου να κλαίνε, να με παίρνουν τηλέφωνο, να μην ξέρω τι να τους πω. Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους δύο ανεμβολίαστους και κάθε μέρα να τους έχω να κλαίνε και να μετανιώνουν που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Ο ένας ήταν μέσα τρεις εβδομάδες, με πάνα γιατί δεν του επέτρεπαν να σηκωθεί από το κρεβάτι γιατί είχε πνευμονία και μόνο μπρούμυτα. Έκλαιγε όλη μέρα που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ψυχολογικά ήμουν χάλια», ανέφερε ο Γιώργος Παπακώστας.