Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό»

Γιάννης Καλλιάνος

"Κάνει ινσουλίνες κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του. Κρέμονται" δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μίλησε για την τρομερή περιπέτεια που πέρασε ο αδερφός του καθώς είχε κολλήσει κορονοϊό αλλά και τα προβλήματα υγείας που του άφησε.

Ο μετεωρολόγος, αφού διηγήθηκε το πως ξεκίνησαν όλα και τα συμπτώματα που εμφάνισε ο αδερφός του δήλωσε: «Τις πρώτες μέρες που νοσηλευόταν, ήταν κι ένας νεαρός μαζί του, γυμνασμένος, μη καπνιστής, που είχε κι αυτός Covid… Έπαιρνα συνέχεια στον αδερφό μου και μου απαντούσε μια στο τόσο. Είχε έναν βήχα αυτό το παιδί που ούτε στο χειρότερο θρίλερ τον έχω ακούσει. Τον ρωτούσα πως είναι το παιδί και μου λέει καλυτερεύει αλλά εγώ δεν πάω καλά. Μου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο και μετά από 40 χιλιόμετρα να σε σταματά κάποιος με το μικρόφωνο και να σου μιλά. Μετά από 13 μέρες άκουσε ο οργανισμός του και ξεφύγαμε από τα δύσκολα. Είχε κολλήσει ήδη και τα δυο του παιδιά, που το πέρασαν ελαφριά. Ευτυχώς δεν κόλλησε η γυναίκα του που είναι έγκυος.

Έχει κληρονομήσει πλέον σακχαρώδη διαβήτη που δεν είχε ποτέ και υγρό στην καρδιά. Κάνει ινσουλίνες κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του. Κρέμονται. Δεν είναι απλό πράγμα να κολλήσει κάποιος Covid και να το περάσει έτσι.»