Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Είχα πιάσει πάτο πολύ πιο νωρίς απ’ όταν πίστεψα ότι έπιασα πάτο»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

"Σε αυτές τις περιπτώσεις η οικογένεια είναι... μαύρο πανί! Η δική μου οικογένεια ήταν μακριά και έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε σχέσεις" παραδέχεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής σεφ και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αναφέρθηκε για την μάχη που έδωσε με τους εθισμούς που είχε στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε αυτά ήταν κομμάτι της κουλτούρας. Το κουβαλούσαμε τη δεκαετία του ’60, του ’70, του ’80 και ήταν ένα κομμάτι της κουλτούρας οπότε ένα μέρος είναι αυτό. Ένα άλλο μέρος είναι ότι από μικρός μου άρεσε να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και πάντα ήμουν ακραίος σαν προσωπικότητα. Το τρίτο κομμάτι ήταν το ίδιο το Λος Άντζελες όπου τα πάντα ήταν ελεύθερα και υπήρχαν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ένα τέταρτο κομμάτι είναι οι κουζίνες. Οι κουζίνες ήταν, τότε ειδικά, ένας πολύ δύσκολος χώρος όπου δούλευες πολλές ώρες. Ήταν όμως ένας συνδυασμός».

«Μετανιώνω το τελείωμα,γιατί δεν το τελείωσα πιο νωρίς. Δηλαδή είχα πιάσει πάτο πολύ πιο νωρίς απ’ όταν πίστεψα ότι έπιασα πάτο. Και να ξέρεις ότι δεν καθαρίζεις αν δεν πιάσεις πάτο. Έκανα αποτιξίνωση από τα 28 ως τα 30 και εγώ καθάρισα όταν ήμουν 30 χρονών. Δηλαδή τη δεκατία των 20 μέχρι τα 30 μου ξέρω ότι πέρασα πάρα πολύ καλά, δεν την θυμάμαι όλη, όμως μετανιώνω που δεν την έζησα πραγματικά αυτή τη δεκαετία».

«Ήμουν τυχερός γιατί είχα ανθρώπους δίπλα, οι οποίοι με έσωσαν. Στη δική περίπτωση ήταν θέμα τύχης γιατί θα μπορούσα να ήμουν μόνος μου και να μην σωθώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις η οικογένεια είναι… μαύρο πανί! Η δική μου οικογένεια ήταν μακριά και έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε σχέσεις. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή είχα ξεκόψει από μικρός και δεν ήθελα να στεναχωριούνται για μένα, ούτε και θα μπορούσε όμως να κάνει κάτι για εμένα» πρόσθεσε ακόμα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.