Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κανέλλος για γνωστό τραγουδιστή: «Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με χαϊδεύει»

Δημήτρης Κανέλλος

"Εκεί "πάγωσα". Του λέω: σε παρακαλώ πάρα πολύ, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα, εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες", περιγράφει ο ερμηνευτής.

Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε ο Δημήτρης Κανέλλος. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο ξεκίνημα της πορείας του από συνάδελφό του μέσα στο καμαρίνι.

«Ήταν και παραμένει γνωστός τραγουδιστής. Με προσκάλεσε στο καμαρίνι του στο μαγαζί που τραγουδούσε, για να πάω να τον δω. Πήγα με μεγάλη χαρά. Πάνω στην κουβέντα, αφού έφυγε και η σχέση του για να πάει να τραγουδήσει, κλείνει την πόρτα και την κλείδωσε. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι υπάρχει περίπτωση να με γουστάρει», αφηγείται ο Δημήτρης Κανέλλος.

«Στην πορεία άρχισε να με χαϊδεύει. Εκεί «πάγωσα». Του λέω: σε παρακαλώ πάρα πολύ, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα, εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες», συνεχίζει ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

«Η αλήθεια είναι ότι εκνευρίστηκα, μαζί με τον τρόμο και τον «πάγο» που ένιωσα. Το κατάλαβε και απομακρύνθηκε. Δεν τον έχω ξανασυναντήσει, αν και μου έχει στείλει κάποια μηνύματα στα social media», παραδέχεται αμέσως μετά ο Δημήτρης Κανέλλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Δημήτρης Κανέλλος αποκαλύπτει το ακραίο περιστατικό βίας στο οποίο έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας σώζοντας μάλιστα το θύμα, ενώ «έσπασε» μιλώντας για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο.