Συγκλονίζει η Ζωή Ρηγοπούλου: «Πολύ άγριο, πέθανε και το τσιγάρο έκαιγε στο τασάκι»

Ζωή Ριγοπούλου

"Πολύ εγωιστικό αλλά δεν προετοιμάστηκα για αυτό" εξομολογείται η Ζωή Ρηγοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζωή Ρηγοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον Τάσο Μπιμπσίδη με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον θάνατο των γονιών της όσο και τον ερχομό του γιου της σε νεαρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Ρηγοπούλου εξομολογήθηκε πως «στα 18 μου είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, είχα μπει και στη δραματική σχολή και έκανα και το παιδί. Πολύ περίεργο, εγώ ήμουν του τύπου «βάζω το παιδί στο μάρσιπο και πάω στη διαδήλωση». Μου έλεγαν ότι έχει καπνογόνα και απαντούσα, «ε και;». Έχεις άγνοια κινδύνου. Δεν λες ούτε «α το παιδί περπάτησε», «α το παιδί μίλησε». Ε, ωραία δεν θα μίλαγε;»

«Και οι δυο μου γονείς έφυγαν από τη ζωή πριν φτάσουν τα 70. Ήταν πολύ άγριο. Δηλαδή η μαμά μου πέθανε και το τσιγάρο της έκαιγε στο τασάκι. Δεν προετοιμάστηκα, πολύ εγωιστικό αλλά δεν προετοιμάστηκα για αυτό».

«Η μητέρα μου «έφυγε» ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ήθελε να πάει να τον ακολουθήσει» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζωή Ρηγοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.