Συγκλονίζει η Σοφία Αρβανίτη – «Με κάλεσε δάσκαλος στο σπίτι του όταν ήμουν 9 ετών»

Σοφία Αρβανίτη

Την προσωπική της ιστορία εκμυστηρεύτηκε η Σοφία Αρβανίτη.

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στο MEGA. Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε, μάλιστα, μέσα σε όλα σε μια αποκάλυψη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην ηλικία των 9 της χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αρβανίτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και έχω ανάλογες εμπειρίες με αυτές που βγήκαν στο φως από το ελληνικό metoo. Όχι μία και δύο. Και εγώ όμως δεν αντέδρασα και κάποια στιγμή που αντέδρασα, έκανα τρικ. Δηλαδή, όταν με κάλεσε ο δάσκαλος στο σπίτι του Κυριακή για να μου δώσει ποίημα, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά παρότι ήμουν 9 ή 10 ετών».

«Αυτό που σκέφτηκα για να ξεγλιστρήσω και το κατάφερα, είναι ότι πήρα μαζί μου τον αδελφό μου» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, «Τι λες τώρα» στο Μεγάλο Κανάλι. «Προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά δεν είχε την άνεση αυτή που θα είχε αν ήμουν μόνη και θα ήταν χειρότερα».

«Αυτό που βγήκαν πολλές γυναίκες και είπαν, «μα τώρα το θυμηθήκατε;», ναι κάποτε μπορεί να είναι το τώρα που θα πάρεις το κουράγιο από μιαν άλλη κατάθεση και να αποφασίσεις ότι τώρα είσαι έτοιμη να το αποκαλύψεις».