Συγκλονίζει η Shaya: «Ο γιατρός μου είπε… δεν ξέρω καν αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου»

Shaya

"Είχα 9 ινομυώματα, τα 3 σε μέγεθος μπάλας του τένις", εξομολογείται η Shaya και σοκάρει.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Κωνσταντίνο Δέδε για τη δύσκολη εμπειρία που είχε με την υγεία της, όταν ο γυναικολόγος της εντόπισε συνολικά 9 ινομυώματα σε έναν τυπικό έλεγχο που της έκανε.

«Είχα 9 ινομυώματα, τα 3 ήταν σε μέγεθος μπάλας του τένις. Ήταν τεράστια, είχε προχωρήσει. Είχα φούσκωμα, στην περίοδο πολύ αίμα και λιποθυμούσα», ανέφερε αρχικά η Shaya. «Πήγαινα τακτικά σε γυναικολόγο, έκανα όμως το λάθος σε κάποια φάση και δεν είχα πάει για 2 χρόνια», τονίζει.

«Ο προηγούμενος γυναικολόγος για κάποιον λόγο δεν τα είχε δει. Οπότε ο επόμενος με ρώτησε αν είμαι καλά και αν έχω πόνους. Μου λέει: δεν ξέρω καν αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου. Είχα τρομάξει, δεν το πίστευα. Είχα γνωρίσει τότε τον άντρα της ζωής μου και ήμουν έτοιμη να γίνω μανούλα», περιγράφει στη συνέχεια η Shaya και σοκάρει.

«Για καλή μου τύχη ο άντρας μου είχε έναν θείο που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Στην αρχή ντράπηκα λίγο αλλά μου είπε: θα σε κάνω καινούργια, 16χρονη και μια χαρά παιδί θα κάνεις», προσθέτει.

«Τέλος καλό όλα καλά. Έμεινα έγκυος 7 μήνες πριν την επέμβαση και απέκτησα ένα παιδάκι, τον Ιάσονα», καταλήγει η Shaya.