Συγκλονίζει η Ρούλα Δημητριάδου για το ατύχημα της – «Έσκασε το οινόπνευμα, κάηκα στο πρόσωπο»

Ρούλα Δημητριάδου

Δείτε όλα όσα είπε η Ρούλα Δημητριάδου στο Love it.

Η Ρούλα Δημητριάδου που αποχώρησε την Κυριακή από το My Style Rocks, μίλησε στην εκπομπή “Love it” και εξομολογήθηκε το ατύχημα που είχε σε μικρή ηλικία.

«Άκουγα τους κριτές και προσπαθούσα να διορθώνομαι. Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν αυτός που με παρότρυνε να πάω στο My Style Rocks. Οι παλαιότερες παίκτριες ίσως έχουν στρατηγική γιατί γνωρίζουν καλά το παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Τα παιδιά με ψήφισαν επειδή ήμουν πολύ δυνατή ενδυματολογικά. Δυνατοί παίκτες είναι η Αρετή, η Τζένη και ο Μηνάς. Δεν ξέρω εάν έχουν στιλίστα, αλλά όλες έχουμε βοήθεια», είπε αρχικά η Ρούλα Δημητριάδου για το My Style Rocks.

Για το ατύχημα που είχε στην παιδική της ηλικία, η Ρούλα Δημητριάδου εξομολογήθηκε: «Όταν ήμουν δέκα χρονών είχα ένα ατύχημα, έσκασε στο πρόσωπό μου ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και έπαθα εγκαύματα. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά σε αυτή την ηλικία, έβγαινα στο μπαλκόνι και φώναζαν “το φάντασμα”. Το μοιράστηκα αυτό μέσα στο My Style Rocks γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εκεί έξω που έχουν πάθει το ίδιο ατύχημα με μένα και έχουν θέμα με την εμφάνισή τους. Κι εγώ ακόμα έχω τρομερά θέματα, φοβερές ανασφάλειες που ακόμα τις δουλεύω».