Συγκλονίζει η Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, προσπαθούσα να φύγω από αυτό»

Παυλίνα Βουλγαράκη

"Είναι μια συνθήκη στην οποία μπορεί να μπεις έχοντας άγνοια και μετά δεν μπορείς να το ελέγξεις" τονίζει η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Την Παυλίνα Βουλγαράκη υποδέχθηκε η Αθηναΐδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» στο Action 24. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κακοποιητικές σχέσεις που έχει βρεθεί η ίδια εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να μιλήσει δημόσια για αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, η Παυλίνα Βουλγαράκη  εξομολογήθηκε πως «όταν μίλησα για τις κακοποιητικές σχέσεις στη ζωή μου, η αντίδραση ήταν μεγάλη αλλά δεν εστίαζε εκεί που θα ήθελα. Εγώ στόχευα στην αφύπνιση, επειδή το έκανα και στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που το θέμα ήταν η σωματική κακοποίηση σε μια σχέση την οποία και την έζησα. Δηλαδή ήθελα να προσπαθήσω να εξηγήσω σε γυναίκες, που βρίσκονται εκεί που είχα βρεθεί εγώ, κάποια σημάδια τα οποία να μπορούν είτε να τις ενεργοποιήσουν ώστε να μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι φυσιολογικό είτε να καταλάβουν ότι υπάρχουν τρόποι ώστε να φύγεις από μια τέτοια κατάσταση».

«Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις. Είναι μια συνθήκη στην οποία μπορεί να μπεις έχοντας άγνοια και μετά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν έχει να κάνει με εσένα. Έχει να κάνει με έναν άλλον άνθρωπο που παραβιάζει τα φυσικά σου όρια».

«Οπότε και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι σε ένα χωριό ή δε μια πόλη διότι δεν το διαλέγω αυτό. Προσπαθώ να φύγω από αυτό το πράγμα. Τουλάχιστον εγώ προσπαθούσα να φύγω από αυτό» πρόσθεσε, επίσης, η Παυλίνα Βουλγαράκη στο talk show του Action 24.

Πηγή εικόνας: NDP Photo