Συγκλονίζει η Νατάσα Καλογρίδη για το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη – «Δεν μπορώ να το περιγράψω»

Νατάσα Καλογρίδη

"Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη" είπε με ταραχή η Νατάσα Καλογρίδη για την Αιμίλία Υψηλάντη.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση παράσταση για το θεατρικό έρ5γο, Κυρία Κλάιν, στο οποίπ πρωταγωνιστεί η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη στο πλατό του «Γεια σου» καθώς στο έργο τη μητέρα της υποδύεται η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία έχασε πρόσφατα από τη ζωή τη μοναχοκόρη της.

«Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω» ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω» είπε συγκινημένη η Νατάσα Καλογρίδη.