Συγκλονίζει η μητέρα του Βλαδίμηρου Νικόλα – «Ο πατέρας του ήταν σαν δικτάτορας»

Βλαδίμηρος Νικόλα

"Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να ζήσεις, να μην πάθεις τίποτα. Έτρεμα ολόκληρη, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι".

Η εξομολόγηση που έκανε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο τελευταίο live του Big Brother, συγκλόνισε. Ο παίκτης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και την μητέρα μου σε μια ταβέρνα. Εκεί ο πατέρας μου είχε τη μάνα μου σαν υπηρέτρια, σα δούλα και είχα δει αρκετή κακοποίηση και προς εμένα και προς τη μητέρα μου. Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα. Μια μέρα που η μάνα μου δεν άντεχε άλλο το σκάσαμε από το σπίτι ενώ ο πατέρας μου έλειπε. Ήταν η πρώτη μέρα που είχα βιώσει φτώχεια μέχρι πείνας επειδή δεν είχαμε απολύτως τίποτα.

Το 2007, ενώ ήμουν στο δημοτικό, είχαμε μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Λίγο πολύ ήμουν μόνος εκεί. Αυτό που έκανε, ήταν να φέρει τον μεγαλύτερο αδελφό του, με αρκετά άτομα παρέα και με έπιασαν, με έριξαν κάτω, με κλωτσούσαν. Για την επόμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα ζημιές στο θώρακα και στα πλευρά μου.

Πριν περίπου ενάμισι χρόνο, η τελευταία επαφή που είχα με τον πατέρα μου ήταν ένα τηλεφώνημα. Σε αυτό το τηλεφώνημα του είχα πει όσα απάνθρωπα είχε κάνει και όσα αισθανόμουν για εκείνον. Τον είχα ρωτήσει γιατί μικρό με έλεγε άχρηστο, του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ ως πατέρα μου. Τη στιγμή που έμαθα πως πέθανε δεν ένιωσα απολύτως κανένα συναίσθημα. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό».

Η μητέρα του Βλαδίμηρου, Μαρίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και την Άννα Ζηρδέλη για το πως πήρε την απόφαση να πάρει το παιδί της και να φύγουν:

«Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να ζήσεις, να μην πάθεις τίποτα. Έτρεμα ολόκληρη, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι. Χτυπούσε το παιδί για να πονέσει εμένα. Ήταν σαν δικτάτορας».