Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη σκηνή»

Ματίνα Παγώνη

«Δεν πρόλαβα τη μητέρα μου στο κρεβάτι στην εντατική, την πρόλαβα την ώρα που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα και είχαν τραβήξει το φερμουάρ», λέει η Ματίνα Παγώνη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Ματίνα Παγώνη, η οποία συγκλόνισε με την περιγραφή για την απώλεια της μητέρας της.

«Το ντύσιμο είναι πάθος μου από τα 17 μου, το βάψιμο είναι πάθος μου, όπως και το σκι που σταμάτησα μετά από τροχαίο. Με ενοχλεί που μου λένε πως η τηλεόραση με αδικεί», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη είπε στη συνέχεια: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου. Δεν το αποδέχτηκα ποτέ. Ίσως με επηρέασε η τελευταία στιγμή που την είδα. Δεν την πρόλαβα στο κρεβάτι στην εντατική, την πρόλαβα την ώρα που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα και είχαν τραβήξει το φερμουάρ.

Αυτή είναι μια σκηνή που δεν μπορώ να την ξεχάσω και μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσω ποτέ αυτή τη σκηνή γιατί δεν μου έρχεται η μητέρα μου, μου έρχεται αυτό το πράγμα, να βλέπεις μια σακούλα και να ξέρεις ότι μέσα είναι η μητέρα σου».

Κλείνοντας, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Εγώ με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά. Μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».