Συγκλονίζει η Μαρία Σπυράκη: «Ανακάλυψα ότι απέβαλα με έναν πολύ βίαιο τρόπο»

Μαρία Σπυράκη

"Καταλάβαινα ότι είχα μία μεγάλη αδυναμία και μέχρι να μπω στο αυτοκίνητό μου και να φτάσω στο κανάλι που δούλευα τότε στο Alter, είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα" δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Η Μαρία Σπυράκη σε μία εξομολόγηση καρδιάς στην Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για την αποβολή που είχε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ.

«Τον Δεκέμβριο του 2004 ήμουν έγκυος τότε που έγινε το τσουνάμι. Δεν το ήξερα. Καταλάβαινα ότι είχα μία μεγάλη αδυναμία και μέχρι να μπω στο αυτοκίνητό μου και να φτάσω στο κανάλι που δούλευα τότε στο Alter, είχε γεμίσει το κοστούμι μου αίμα. Ανακάλυψα ότι είχα αποβάλει με έναν πολύ βίαιο τρόπο. Ήταν μία εγκυμοσύνη που ήταν στους πρώτους τρεις μήνες» ανέφερε η Μαρία Σπυράκη.

«Νομίζεις ότι αποκολλάται ένα μέρος του εαυτού σου κι ότι είσαι πια ανίκανη να κάνεις το οτιδήποτε, αλλά τελικά και με τη βοήθεια της επιστήμης έφερα στον κόσμο δύο παιδιά το 2008. Τα όπλα της επιστήμης είναι πάρα πολλά και θα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε όλα. Να μην μασάτε και να ξέρετε ότι είμαστε πολύ πιο δυνατές από ό,τι φαίνεται» πρόσθεσε η Μαρία Σπυράκη.