Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη – «Με κόλλησε από το λαιμό στον τοίχο, πήγα στο νοσοκομείο»

Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη σε εξομολόγηση καρδιάς για την κακοποίηση που βίωσε...

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Μαρία Καρλάκη το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική της παρέα. Η γοητευτική τραγουδίστρια επέλεξε να μιλήσει από καρδιάς για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφο της.

Ειδικότερα, η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε πως «ήμουν σε μια σχέση που ήταν τοξική και το λέω τώρα γιατί το κατάλαβα. Έπρεπε από την αρχή να καταλάβω τα σημάδια ότι θα υπάρχει κακοποίηση στο μέλλον. Αυτός ο άνθρωπος σε γαλουχεί λεκτικά στην αρχή. Σε κάνει να αισθάνεσαι υποχείριο του, χωρίς αυτόν δηλαδή να νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η κακοποίηση, πέραν των λεκτικών, έρχεται όταν θα σου πιάσει ένα χέρι απότομα, όταν θα σου μιλήσει άσχημα και φυσικά όταν θα σου σηκώσει χέρι».

«Ήταν φαινομενικά ένας κύριος, όχι από τον χώρο του τραγουδιού. Ήταν τόσο ζεστός και υπερπροστατευτικός που εμείς οι γυναίκες, όταν μας προσέχουν τόσο πολύ, παραξενευόμαστε. Η υπερπροστασία σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα».

«Ξεκίνησε με το να μου πιάσει το χέρι, στη συνέχεια να με κολλήσει από το λαιμό στον τοίχο και να έχει λίγα νεύρα παραπάνω. Στην αρχή με είχε θεά και μετά λόγω της εσωτερικής του ανασφάλειας «έπρεπε» να με κάνει να αισθάνομαι κατώτερη. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και αυτό το ανέχτηκα για καιρό» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Καρλάκη. «Έφτασα μέχρι και το νοσοκομείο, Κατερίνα μου».

«Ακόμα και σήμερα, που πέρασαν τόσα χρόνια, είμαι άσχημα. Ακόμα και τώρα αν μου κάνεις μια κίνηση «κόλλα 5″, εγώ τρομάζω. Και επειδή πλέον αυτά βγαίνουν στα φώτα, καλό είναι να το πούμε γιατί πολλές γυναίκες δεν έχουν αυτή τη δύναμη».