Συγκλονίζει η Μαρία Αναστασοπούλου: «Όταν εξερράγη η βόμβα στον ΣΚΑΪ…»

Μαρία Αναστασοπούλου

"Άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα, κατάλαβα πως κάτι συμβαίνει"

Την Μαρία Αναστασοπούλου συνάντησε ο Παύλος Σταματόπουλος για την εκπομπή «Μεσημέρι YES».

Η γοητευτική δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε, μέσα σε όλα, για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Οικονόμου, τις προτάσεις που δεν έχει δεχθεί για ψυχαγωγική εκπομπή καθώς και την βόμβα που είχε τοποθετηθεί πριν μερικούς μήνες στον σταθμό του Φαλήρου.

«Δεν μου έχουν προτείνει ποτέ να κάνω ψυχαγωγία, μάλλον με θεωρούν πολύ σοβαρή. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της ψυχαγωγίας» ανέφερε, αρχικά η Μαρία Αναστασούλου.

«Όταν μου έγινε η πρόταση να κάνω εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου, δεν υπήρχε για μένα κανένα δίλημμα. Το αντίθετο. Ούτως ή άλλως τον Δημήτρη τον θαυμάζω σαν επαγγελματία, ήξερα ότι ταίριαζαν τα χνώτα μας και είπα «πάμε να το κάνουμε». Ένιωσα λίγο σαν να πέρασα στις Πανελλήνιες εκεί που ήθελα» σημείωσε η παρουσιάστρια του «Σήμερα».

Για τον συμπαρουσιαστή της, Δημήτρη Οικονόμου θέλησε δε να προδώσει ένα στοιχείο που σίγουρα δεν γνωρίζαμε! «Ξέρω ότι κάνει υπέροχες σούπες βελουτέ. Έρχεται και μου λέει τα πρωινά, «έκανα μια σούπα χθες» με κάτι υλικά που τα ακούω για πρώτη φορά στη ζωή μου».

Όσον αφορά στη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στον σταθμό του Φαλήρου, η Μαρία Αναστασοπούλου περιέγραψε με ειλικρίνεια τις στιγμές εκείνες. «Μπαίνεις μέσα στο κτίριο όπου εργάζεσαι, είσαι πολλά χρόνια, βρίσκεσαι πολλές ώρες την ημέρα και βλέπεις πως σε μια στιγμή έχει καταστραφεί ένα μέρος του. Δεν είναι το θέμα οι υλικές ζημιές όσο ότι έγινε στόχος ο εργασιακός σου χώρος. Άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα, κατάλαβα πως κάτι συμβαίνει. Θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι πολύ χειρότερο, να χαθούν ζωές. Αυτός είναι ο στόχος όταν κάνεις ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε χώρο που δουλεύουν εκατοντάδες άνθρωποι».

«Στα διαλείμματα της εκπομπής παίζουμε, όλοι μαζί, Guess My Age. Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να παίζουμε ακόμα με τους καλεσμένους, μεταξύ μας» ανέφερε, επίσης, η Μαρία.