Συγκλονίζει η Λουίζα Πυριόχου για το αεροπορικό ατύχημα του θείου της: «Ήταν σαν σενάριο ταινίας»

Λουίζα Πυριόχου

"Ήταν σαν να περπατούσα σε έναν λευκό διάδρομο, άκουσα την πιο ωραία μελωδία της ζωής μου και κάποιον να μου λέει: όχι ακόμα", περιγράφει η Λουίζα Πυριόχου και σοκάρει.

Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε η Λουίζα Πυριόχου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και η συζήτηση μοιραία στράφηκε στον θείο της, Άγγελο Πυριόχο.

«Όταν με είδε ο θείος μου στη σκηνή του J2US, μου είπε τα γνωστά που μου λέει πάντα από μικρή: θεά, είδωλο και τα λοιπά. Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσο μπορεί δεν μπλέκεται. Και τότε που συνεργαστήκαμε, ουσιαστικά πέρασα από οντισιόν», ανέφερε αρχικά η Λουίζα Πυριόχου.

«Έζησε τις καλές εποχές του lifestyle, τα έχει φάει με το κουτάλι. Μετά όταν αρχίζεις να διαφωνείς με κάποιους συνεργάτες, τα βρίσκεις λίγο πιο δύσκολα και είσαι σε μία ηλικία που δεν αντέχεις άλλο… έχει και ένα νησί που τον αγαπάνε, οπότε ήταν μία φυσική εξέλιξη όλο αυτό. Δεν απορεί κανένας μας», περιγράφει η ηθοποιός για τον Άγγελο Πυριόχο, σημειώνοντας ότι δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να επιστρέψει τηλεοπτικά, αφού εκεί είναι ευτυχισμένος.

Σε ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου για το αεροπορικό δυστύχημα από το οποίο επέζησε ο Άγγελος Πυριόχος πριν από πολλά χρόνια, η Λουίζα Πυριόχου απαντά:

«Μας το αφηγείται σαν να είναι σενάριο από ταινία. Το να έχεις αεροπορικό δυστύχημα, να πέσεις μέσα σε φαράγγι, να είσαι ζωντανός αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις ότι «φεύγεις», να σε πηγαίνουν σε μία καλύβα να ζεσταθείς μέχρι να έρθει η βοήθεια και η καλύβα να πιάνει φωτιά».

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό που μου είχε πει, ότι ήταν σαν να περπατάω σε έναν λευκό διάδρομο, άκουσα την πιο ωραία μελωδία της ζωής μου και κάποιον να μου λέει: όχι ακόμα», περιγράφει η Λουίζα Πυριόχου για τον θείο της και σοκάρει.